2014. február 28., péntek

Mi látszik a másik oldalról? - rendhagyó sajtótájékoztató

 
MEGHÍVÓ

Mi látszik a másik oldalról? – rendhagyó sajtótájékoztatóra

A Magyar Pszichodráma Egyesület a Norvég Civil Támogatási Alap által támogatott projekt kapcsán hívja a sajtó képviselőit egy demonstrációval egybekötött rendhagyó sajtótájékoztatóra, ahol saját tapasztalatot szerezhetnek a szociodráma működéséről, és arról, hogy a másik pozíciójának felvétele hogyan segítheti a társadalmi párbeszéd és együttműködés létrejöttét. A demonstráció után sajtótájékoztatót tartunk a projektről és a módszerről.

A kifejezetten a sajtóképviselők számára szervezett, a szociodráma módszerét bemutató találkozóra szeretettel várjuk Önöket 2014. március 12-én 10:00-tól 13:00-ig. Az eseményre regisztráció szükséges a szociodrama@gmail.com e-mail címen.
Részletekért látogassanak el a Szociodráma munkacsoport facebook oldalára: https://www.facebook.com/szociodrama?fref=ts, illetve az „Én az ő helyükben… és tényleg!” projektblog oldalára: http://enazohelyukben.blogspot.hu/. A Norvég Civil Támogatási Alap programjáról bővebben a http://norvegcivilalap.hu/hu/nyitolap oldalon olvashat.
 
Ha bármi kérdésük lenne, vagy további anyagokra vagy információkra lenne szükségük bátran keressenek!

 

Üdvözlettel és Köszönettel,

Kökény Veronika
projektvezető
+36 20 421 4873, szociodrama@gmail.com

Kiss Andrea
sajtóreferens
+36 20 214 4047, andikiss87@gmail.com


 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése