2014. április 3., csütörtök

Bemutatkozás...: Kökény Veronika


Kökény Veronika 1983-ban szerzett pszichológus diplomát az Eötvös Loránd Tudományegyetemen, majd később klinikai és pszichoterápiás szakvizsgát tett. Dolgozott pszichiátriai osztályon, pszichoterápiás rendelőben, résztulajdonos trénerként tréner tanácsadó cégben, az utóbbi 13 évben pszichoterápiás és tanácsadó magánpraxisban és a Magyar Pszichodráma Egyesületben (MPE) kiképző pszichodráma pszichoterapeuta szupervízorként.
Ugyanitt szerkesztette a Pszichodráma Újságot 2008-ig, és 12 éven keresztül elnökhelyettes, elnök, tanulmányi bizottsági elnök választott pozíciókban tevékenykedett.
2012-ben megszervezte és működteti az MPE Szociodráma Munkacsoportját. Ennek keretében néhány munkatársával sikeresen pályázott a Norvég Civil Alap kisprojektjére Közösségépítés és szervezetfejlesztés témakörben. Önkéntesként vezeti a 12 hónapig tartó „Én az ő helyükben…és tényleg!” projektet és a szociodramatikus események szupervízióját.
Számos hazai pszichoterápiás szakmai szervezet és ernyőszervezet tagja, és a Civil Csoport Hétvégében csoport terapeutaként a szociodrámát képviseli.
Bokros teendői közé tartozik a családdal való kapcsolattartás, az unokáival való együttlét, a gyaloglás, az úszás, komolyzenei koncertek és a kézműves újrahasznosítás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése