2014. április 17., csütörtök

Bemutatkozik... Blaskó Ágnes

   Blaskó Ágnes
íráscoach, kommunikációkutató, dramatista
Blaskó Ágnes 2010-ben szerezte meg doktori fokozatát Tanári szerepek a felsőoktatásban témájú disszertációjával a Pécsi Tudományegyetem Nyelvtudományi Doktori Iskolájában; 2013-ban tette le pszichodrámavezetői vizsgáját a Magyar Pszichodráma Egyesületben.  Jelenleg saját fejlesztésű módszerével íráscoachként dolgozik, valamint a Budapesti Műszaki Egyetem Szociológia- és Kommunikáció Tanszékén adjunktus. Kutatói érdeklődése az oktatói kommunikációs szerepek narratív technikával való vizsgálatáról az utóbbi időben eltolódott az írás mint projekciós felület kérdése felé.
Emellett nagy gyakorlattal rendelkezik tananyagfejlesztésben, tankönyvírásban, tréningek, továbbképzések tartásában (Observans Kft., Független Pedagógiai Intézet, Sulinova Kht. stb.).
Ágnes 2012-ben szervezett a BME normakutatási OTKA-pályázatának keretében egy szociodramatikus rendezvényt, melyet Teszáry Judith vezetett, és amely a szüléssel kapcsolatos szélsőséges hiteket és meggyőződéseket tárta fel. Még ugyanebben az évben csatlakozott a Magyar Pszichodráma Egyesület Szociodráma Munkacsoportjához, azóta az egyesület e csoportjának aktív tagja.
Két kislány édesanyja, fennmaradó szabadidejében a szülők hétköznapi problémáira egyszerű, lehetőleg zöld megoldásokat nyújtó Időtetrisz blog egyik bloggere.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése